• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Javni oglas za izbor kandidata za popunu rezervne liste kvalifikovanih osoba za imenovanje članova biračkih odbora /mobilnog tima/ i njihovih zamjenika

Općinska izborna komisija Hadžići raspisuje Javni oglas za izbor kandidata za popunu rezervne liste kvalifikovanih osoba za imenovanje članova biračkih odbora /mobilnog tima/ i njihovih zamjenika.

Rok za podnošenje prijava je 20 dana od dana objave javnog oglasa na oglasnoj ploči općine i na internet-stranici općine www.hadzici.ba. Proceduru izbora kandidata po javnom oglasu provodi Općinska izborna komisija Hadžići. Obrazac prijave kandidati mogu preuzeti na info šalteru općine ili na internet-stranici općine www.hadzici.ba.

Prijavu na javni oglas kandidati dostavljaju u zatvorenoj koverti u sjedište Općinske izborne komisije Hadžići sa naznakom:

Općinska izborna komisija Hadžići,

Adresa: Hadželi broj 114,

„Prijava na javni oglas za popunu rezervne liste kvalifikovanih osoba za imenovanje članova biračkih odbora /mobilnog tima/ i njihovih zamjenika – ne otvarati“.

Kandidati će, ako Općinska izborna komisija Hadžići to zatraži, dostaviti dokaze o kvalifikaciji i ispunjavanju uvjeta iz javnog oglasa. Nepotpune i neblagovremene prijave Općinska izborna komisija Hadžići neće uzeti u razmatranje.

Tekst Javnog oglasa preuzmite OVDJE.

Prijavni obrazac - SG-3 –preuzmite OVDJE.

 

Predsjednik OIK Hadžići

Eldar Proha, dipl.ecc