• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Načelnik Općine Hadžići u posjeti Rukometnom klubu Hadžići

Načelnik Općine Hadžići, gospodin Hamdo Ejubović, posjetio je sinoć rukometašice i stručni štab Rukometnog kluba "Hadžići".

Naime, popularne Igmanske lisice odigrale su sjajno proljetni dio sezone u kojem su ostvarile sve pobjede što ih je dovelo na 1. mjesto Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnji sistem takmičenja predviđa doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine gdje naše rukometašice već 4.maja očekuje derbi susret protiv ekipe HRK "Grude" gdje bi eventualnom pobjedom domaći tim došao nadomak titule prvaka BiH.

"Nastavljamo sa podrškom Rukometnom klubu "Hadžići". Želimo i u ovom trenutku biti uz naš tim i podržati ovu za sve nas pozitivnu priču. Ponosni smo na činjenicu da je fokus bosanskohercegovačke sportske javnosti usmjeren na rezultate koji postižu naše rukometašice. Budimo svi zajedno uz njih i podržimo ih naredne subote u borbi za novu pobjedu koja je dio puta ka tituli prvaka BiH ", poručio je načelnik Ejubović.

"Koristim ovu priliku da pozovem naše navijače da dođu i budu uz nas na utakmici protiv Gruda. Respektujemo protivnika, ali vjerujemo u sebe i vjerujemo da će djevojke dati svoj maksimum kako bismo ostvarili pobjedu", izjavila je Selimović Anisa, kapiten našeg tima.