• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Ejubović: Ugledaćemo se samo na bolje i vrjednije od nas

Tradicionalni, 13. poredu, prijem za predstavnike boračkih udruženja, ratnih komandanta, načelnika rodova, komandira, nosioca najviših ratnih priznanja, predstavnike savjeta mjesnih zajednica, vjerske službenike i privrednike održan je danas u Multimedijalnoj sali Hadžići.

Organizator i domaćin druženja bila je Općina Hadžići i njen načelnik g. Hamdo Ejubović. Bila je to prilika da se sumiraju rezultati i realizovani projekti Općine Hadžići u protekloj 2019. godini, a predstavljeni su i planovi za 2020. godinu.

„Godina koja je pred nama je godina velikih potencijala. Ljudi se zanimaju za projekte visokog turizma. Jučer smo imali priliku, zastupnik u Zastupničkom domu Paralamenta FBiH g. Čomor i ja, da vidimo jedan idejni projekat visokog turizma na Crvenim stjenama ispod Brezovače. Arhitekta je isti onaj koji je radio hotel McGallery na Vilovcu. Takve projekte ćemo podržavati kako bi našu općinu profilirali kao mjesto sigurnog i ugodnog življenja sa velikim turističkim potencijalima. Hvala svima koji dolazite na ova naša druženja. Hvala svima koji doprinose stabilnom napretku naše općine. Mi smo jedna zajednica računajući boračku populaciju, akademski dio zajednice i sve druge institucije i pojedince opredjeljene za našu uspješnu priču. U vremenu pred nama pratit ćemo samo one koji su bolji od nas. Ugledaćemo se na vrjednije i bolje“, poručio je domaćin današnjeg druženja načelnik Hamdo Ejubović.