• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Bošnjak iz Hadžića je ovogodišnji šampion Prve lige Federacije BiH

Općinski načelnik Hamdo Ejubović ugostio je članove Uprave i tima KK Bošnjak koji je ovogodišnji šampion Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Od naredne sezone hadžički klub KK Bošnjak će biti učesnik najvišeg ranga domaćeg šampionata.

Amir Rešidović, trener KK Bošnjak izjavio je“ da je ideja kluba da igrači koji su stvorili ovaj uspjeh ostanu u klubu i da pokušamo dovesti dva ili eventualno tri pojačanja. To će biti nagrada i satisfakcija za sve što su svojim nesebičnim zalaganjem uradili da bi smo imali ovakav rezultat. Zahvaljujem Općini Hadžići i načelniku Ejuboviću koji nam pružaju svestranu pomoć, kao i KSIRC-u Hadžići na velikom broju ustupljenih termina i dobrim uslovima koje imamo prilikom treninga i odigravanja utakmica”.

Općinski načelnik Hamdo Ejubović čestitao je igračima i Upravi KK Bošnjak na postignutim rezultatima koji kroz svoj trud na najbolji način predstavljaju i promovišu Općinu Hadžići.

Raduje nas uspjeh koji je KK Bošnjak ostvario u ovoj sezeni takmičenja. Općina Hadžići će i dalje u skladu sa svojim mogućnostima pomagati razvoj sporta na našoj općini kako bi ovakvih rezultata bilo još više.“