• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Obavještenje: Koronavirus COVID-19

U skladu sa naredbama i preporukama Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo o postupanju sa promjenom epidemiološke situacije zbog prisutnosti korone virusa, općinski organ uprave općine Hadžići u cilju zaštite uposlenika kao i stranaka, preduzima adekvatne mjere opreza, te općinski načelnik putem Službe za opću upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove, građanima općine Hadžići, koji imaju potrebu koristiti usluge ovog organa, upućuje slijedeće,

O B A V J E Š T E N J E

  1. Reducira se prijem stranaka po kancelarijama općine na način da će biti dozvoljena posjeta samo strankama po prezentiranju pismenog poziva nadležne Službe, odnosno po usmenom zahtjevu ili potvrdi prijema od strane pomoćnika načelnika ili voditelja postupka, a ostali će moći koristiti mogućnost poziva sa „info telefona“ koji se nalazi u holu općine.
  2. Ograničava se vrijeme ulaska stranaka u kancelarije općine na način da će se prijem vršiti od 8-12 sati.
  3. Građani- stranke će moći koristiti usluge šalter sale od 8-16 sati svakim radnim danom.
  4. Pri ulasku i tokom boravka u zgradi općine obavezna je upotreba zaštitnih maski bez izuzetka.
  5. Mole se građani da bez prijeke i hitne potrebe ne posjećuju zgradu općine Hadžići, u protivnom ćemo biti prinuđeni ograničiti broj prisutnih u šalter Sali.
  6. Primjena ovog dopunjenog obavještenja počinje od 06.07.2020. godine do daljnjeg, a sadržaj istog biće objavljen na zvaničnoj Web stranici Općine, www.hadzici.ba.