• Tel.: +387 33 475 900
  • ohadzici@bih.net.ba

Dobrodošli
Općina Hadžići

Općina Hadžići dodijelila 20 steonih junica

Nakon okončane procedure javnog poziva, a u skladu sa sporazumom koji su zaključili Općina Hadžići i Humanitarna organizacija „Muslim Aid“ Sarajevo komisija je odabrala 20 aplikanata koji će dobiti steone junice u okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba kroz bavljenje stočarstvom“.

 

Aplikanti koju su zadovoljili kriterije su: Brkić Alma, Krčalo Zerma, Džebo Sanjen, Rizvo Elvedin, Tepić Mirela, Muhibić Ahmed, Ramić Selma, Čomor Belma, Đelilović Nerma, Čomor Sudo, Dupovac Meho, Subašić Edin, Krčalo Arnel, Fišo Nusret, Aljić Senad, Čolo Mirnes, Begović Zikrija, Grcić Senad, Topalović Fahid i Bužo Jusuf.

Općina Hadžići i Humanitarna organizacija „Muslim Aid“ već dugi niz godina sarađuju na različitim projektima poput dodjele steonih junica, plastenika, pčelarske opreme i postrojenja isl.

Danas su našu Općinu i Općinskog načelnika posjetili Zakya Husain i Zamzam Ibrahim, predstavnice „Muslim Aida“ iz Londona. Naše gošće su bili zadovoljne sa onim što se do sada uradilo te su poručile da će se saradnja intenzivirati u predstojećem periodu.