Savremeno opremljeni Robot centar otvorio svoja vrata u Hadžićima

Danas je kompanija Robot svečano otvorila novoizgrađeni, savremeno opremljeni hipermarket prehrane i tehnike na površini od 3.000 m2 i dvije etaže u Privrednoj zoni Hadžići. Na stotine građana je u prvim satima posjetilo ovaj objekat koji kupcima između ostalog nudi restoran, dječiju igraonu, parking i autopraonicu.

Robot_2019_11 Robot_2019_33
U samome startu ova kompanija se pokazala kao društveno odgovorna pa je na ceremoniji otvaranja direktorica grupacije Saima Hodžić uručila novčanu donaciju u iznosu od 5.000 KM našoj sugrađanki Drina Sevdi, inače osobi lošeg materijalnog stanja.

Robot_2019_10
Robot je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti trgovine na području BiH. Svake godine otvaraju nove poslovnice, a samim tim i nova radna mjesta. U Hadžićima je zaposlenje našlo 60 radnika.

Robot_2019_19
– Najveće zadovoljstvo u ovome mome poslu je kada se putem novih investicija dođe do novih radnih mjesta. Da oni koji nisu imali posao nađu zaposlenje i obezbijede svojoj porodici egzistenciju i normalan život. Jedna takva investicija je i ova Robot-ova. Uljepšali su sliku šoping centara koje već od ranije imamo. Kada sam direktorici rekao da će imati konkurenciju, ona je kazala da je njoj drago što je to tako. I mi građani voilimo da imamo veći izbor prilikom kupovine gdje ćemo trošiti naš halal stećeni novac. Njima kao kompaniji, koja je bosanskohercegovačka, želim puno uspjeha ovdje u Hadžićima, ali i na drugim mjestima gdje rade i posluju. Želim im da posluju sa velikom dobiti i sa velikim plaćama svih uposlenih, kazao je na ceremoniji otvaranja načelnik Općine Hadžići g. Hamdo Ejubović.

Robot_2019_16 Robot_2019_23
Ono što možemo garantovati jeste da će građani Hadžića biti počašćeni novim mjestom najbolje porodične kupovine uz super niske cijene, poručili su iz kompanije Robot.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0