Saopćenje za javnost: „Festival prijateljstva Sarajevo Resort III„ Dan prijateljstva između naroda Bosne i Hercegovine i naroda arapskih zemalja

 

Gulf Real Estate d.o.o. organizira i ove godine „Festival prijateljstva Sarajevo Resort III – Dan prijateljstva između naroda Bosne i Hercegovine i naroda arapskih zemalja“.

U subotu, 11. avgusta 2018.god., u turističko-rezidencijalnom kompleksu Sarajevo-Resort, Osenik, Hadžići

„Festival prijateljstva Sarajevo Resort III“ je zamišljen kao jedinstveni zabavni, kulturni, rekreativni, turistički i poslovni događaj posveden jačanju prijateljstva, razumjevanja i zbližavanja između građana Bosne i Hercegovine, te gostiju iz arapskih zemalja. U cijelosti je otvoren za javnost i kompanija poziva sve zainteresirane da dođu u subotu u turističko-rezidencijalni kompleks „Sarajevo-Resort“, Osenik, Hadžići.

Očekuje se prisustvo brojnih zvaničnika, turističkih radnika i ljudi iz poslovnog svijeta.

– Želimo ojačati mostove prijateljstva između naših naroda i građana. Vrata našeg Resorta su uvijek otvorena, a gostoprimstvo nas sve krasi. „Festival prijateljstva Sarajevo-Resort III“ je zamišljen kao tradicionalna manifestacija i koristimo ovu priliku da pozovem sve građane da nam se u subotu pridruže, zabave i ugodno se osjedaju u jednom od najljepših turističkih naselja u BiH . Tokom cjelodnevnog programa koji de biti održan u okviru turističko-rezidencijalnog kompleksa, posjetioci manifestacije de imati priliku i učestvovati u rekreativnim takmičenjima timova domadina iz BiH i gostiju iz arapskih zemalja koji uživaju u turističkim sadržajima Sarajevo Resorta. Osim toga, za prisustne de biti pripremljen i niz drugih sadržaja, promocija domadih proizvoda, zdrave hrane te prilika za kontakte, predstavljanje, upoznavanje i zbližavanje. Posebni programi de biti organizirani za najmlađe. Sarajevo Resort je turističko-rezidencijalno naselje otvoreno u oktobru 2015. godine, kapaciteta 1.125 turista. Ukupna površina naselja iznosi 230.000 kvadratnih metara s vještačkim jezerom površine 12 hiljada kvadratnih metara oko kojeg je raspoređeno više od 160 objekata.

Plan Sarajevo-Resorta obuhvata i hipodrom, natkriveni bazen, restoran, sportske terene, supermarket kao i mnoge drugi prateće objeke. U projekat je do sada uloženo više od 50 miliona KM.

 

Gulf Real Estate d.o.o. Sarajevo- Resort

POZIVNICA-FESTIVAL PRIJATELJSTVA-11.08.

 

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0