Općina Hadžići: Fudbalski klub Radnik potpomognut sa 57.000 KM

Općinski načelnik Hamdo Ejubović i predsjednik Fudbalskog kluba Radnik Ekrem Tufo obišli su danas završene radove provedene na opremanju prostorija ovog kluba. Naime, Općina Hadžići je u ovoj godini izdvojila 57.000 KM za opremanje sedam apartmana u objektu te nabavku i ugradnju opreme za restoran i kuhinju.

FK_Radnik_2017 FK_Radnik_Dzaja_2017_11

– U zadnje dvije godine Općina je uložila u poboljšanje uslova stadiona preko 240.000 KM. Na infrastrukturi i kapacitetima nam može pozavidjeti veliki broj premijerligaša u BiH. Ideja nam je da u konačnici naš klub bude poslovno-sportski objekat po evropskim standardima utvrđenim za fudbalske stadione i savremeno poslovanje. Naša djeca su izuzetno talentovana, škola fudbala FK Radnik je kvalitetna što potvrđuju brojni igrači koji ovdje postaju profesionalci, a karijeru dalje grade u inostranstvu ili višim domaćim rangovima takmičenja, kazao je između ostalog Općinski načelnik Ejubović.

FK_Radnik_2017_9 FK_Radnik_2017_15

Predsjednik FK Radnik Ekrem Tufo se zahvalio Općinskom načelniku na dosadašnjim ulaganjima te izvođaču radova preduzeću “Music Company” Hadžići na kvaliteno obavljenom poslu.Tufo je najavio da Klub uskoro dobija i reflektore na glavnom terenu.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0