Novo prodajno mjesto GRASA u Hadžićima

U novoizgrađenom poslovnom objektu u ulici Hadželi, u centru Hadžića, JKP GRAS danas je svečano otvorio novo prodajno mjesto gdje će građani moći kupiti karte, kupone te dobiti sve neophodne informacije o redu vožnji.

Otvaranje_polsovnice_GRAS_Hadzici_2017 Otvaranje_polsovnice_GRAS_Hadzici_2017_1

–  Ovo je jedan objekat koga smo dugo čekali, da ga izgradimo i da ga ustupimo svima onima kojima on treba, a prevashodno je bio potreban GRAS-u. Prije svega zbog prodaje karata i zbog budućeg dispečerskog  mjesta. Već imamo duge linije od Ilidže do Vukovića, Tarčina i još dosta pravaca kojima treba dispečersko upravljanje. Najbitnije je da naši građani budu zadovoljni i da budu prevezeni tamo gdje treba. Ovaj projekat je namjenski predat GRAS-u  na korištenje.  Rekonstrukciju objekta je finansirala Općina Hadžići sa 50.000,00 KM budžetskih sredstava, kazao je načelnik Hamdo Ejubović.

Otvaranje_polsovnice_GRAS_Hadzici_2017_3 Otvaranje_polsovnice_GRAS_Hadzici_2017_4Otvaranje_polsovnice_GRAS_Hadzici_2017_5

Iz preduzeća GRAS su naglasili kako je ovo veliki korak u spašavanju GRAS-a. Općina Hadžići je donacijom ovog objekta olakšala građanima nabavku karata te sačuvala mnoga radna mjesta.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0